Livrari pe teritoriul Uniunii Europene

Tarile situate pe teritoriul Uniunii Europene sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Slovacia, Slovenia, Spania si Suedia.

Livrarea se efectueaza GRATUIT pentru orice comanda de peste 1000 RON (echivalentul a aprox. 200 EUR), pentru orice destinatie de pe teritoriul Uniunii Europene, in termen de maxim 3 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii. Comenzile in valoare mai mica de 1000 RON, vor avea un cost fix de livrare de 75 RON, indiferent de localitatea de destinatie sau metoda de livrare.

Livrarea se efectueaza prin curier rapid, in conditii DDP (Delivered Duty Paid - conform Incoterms 2021) si coletul iti va fi adus la adresa mentionata in comanda.

Livrari in Restul Lumii (alte tari decat cele din Uniunea Europeana)

Livrarea se efectueaza GRATUIT pentru orice comanda de peste 2500 RON (echivalentul a aprox. 500 EUR), pentru orice destinatie din lume situata inafara Uniunii Europene, in termen de 5-7 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii. Comenzile in valoare mai mica de 2500 RON, vor avea un cost fix de livrare de 200 RON, indiferent de localitatea de destinatie sau metoda de livrare.

Livrarea se efectueaza prin curier rapid, in conditii DDU (Delivered Duty Unpaid - conform Incoterms 2021) si coletul iti va fi adus la adresa mentionata in comanda.

Informatii despre livrare

In cazul in care doresti sa specifici anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, te rugam sa introduci in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii. Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc vei fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca doresti si esti de acord cu acest lucru.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 de ore de la primirea coletului.

Cand marfurile sunt expediate, firma de curierat iti va trimite un e-mail care contine numarul de urmarire a expeditorului si parola care iti va permite sa urmaresti livrarea online pe site. In cazul in care nu primesti acest e-mail, trebuie sa contactezi serviciul pentru clienti prin e-mail la info@lacultura.club